Ön is unja a folytonos súrolást az elkészített ételek után? Akkor az AMT Gastroguss gyors segítségére lesz. Valamikor az étel elkészítésén kívül sokkal nehezebb megtisztítani a lábast, arról nem is beszélve, hogy az odaégett falatokat a legtöbbször csak az áztatott órák után tudjuk teljesen eltüntetni.
Vannak olyan edények, amelyekben a barna foltok örökre megmaradnak, azonban ez véget ért. A tapadásmentes felületek könnyebbé varázsolják a főzést, ugyanis a mosogatás szinte minimálisra csökken.
Amennyiben mosogatógépbe van, abban sem fog foltos maradni a serpenyő, mert már néhány csepp tisztítószerrel hatásos lehet. A használatuknak az előnye nemcsak a mosogatás, hanem finomabb ételeket fogunk készíteni és azok csak nagyon ritka esetben égnek meg.
A hőtartó képességük hozzájárul, hogy az elkészült ételt ne hűljön ki gyorsan. Az AMT Gastroguss lábasok úgy lettek kitalálva, hogy alkalmazkodjanak az Ön konyhájához is. Bármilyen főzőfelületen lehet használni AMT Gastroguss edényeket és kevesebb olajjal tudjuk megkezdeni a főzést.