Tudta, hogy Magyarországon már több száz éve létezett a kávépincér fogalma? Az olasz nevén baristaként emlegetett szakma pedig, egyre nagyobb népszerűségnek örvend azóta, hogy a kávézók és kávékorzók különféle italkülönlegességekkel lepik meg a vendégeiket. A barista iskola felkészíti a kezdő és profi pincéreket arra, hogy a különféle pörkölésű kávékat hogyan főzzék le, milyen kávéitalokat készítsenek és hogyan díszítsék azokat.
A barista iskola lényege, hogy a kávépincér megtanulja úgy feltálalni a vendégeinek a fekete nedűt, hogy az emlékezetes maradjon a számukra látványban és ízben is. Ráadásul a barista iskola elengedhetetlen tudást biztosít mindazoknak is, akik most készülnek elit kávézót nyitni.
Az egynapos kurzuson elméleti és gyakorlati oktatáson vesz rész miden jelentkező, akik betekintést nyerhetnek az espresso és a tejes kávéitalok különleges világába. Ehhez társul még a latte art tanfolyamunk is, ami a tejgőzölésre és annak a mintaszerű tálalására fókuszál. Jelentkezzen minél előbb és legyen Ön is barista!