Egészséges ételek konfitálás által

konfitálás

Konfitálás

Napjainkban is kutatások folynak arra nézve, hogy a különböző konyhai folyamatok hatására miként változik az ételek íze és állaga. Gyakran használt eljárás a gasztronómiában a konfitálás, vagyis az alacsony hőmérsékleten történő lassú sütés.

Ehhez már modern gépeket is megtalálhatunk a piacon, sőt, az interneten is, például a sousvidechef.hu weboldalon fellelhető Holdomat elnevezésű alacsony hőmérsékletű sütő, regeneráló gép. Maghőmérséklet érzékelővel van felszerelve, külön-külön állítható be a mag- és a sütőtér hőfok. Ennél a gépezetnél digitálisan állítható és kontrollálható a sütési idő, meg a hőmérséklet. Köszönhetően ennek a remek tulajdonságának, ellenőrizhető a sütés és a regenerálás folyamata.

A készülék rozsdamentes acél külső és belső burkolattal van ellátva, tehát rendkívül időtálló, de nagyon könnyen tisztítható is. Tanácsos egy ilyen berendezést megvásárolnia, ha konfitálás által szeretne egészséges ételeket tenni a család asztalára. A webáruházból pár egyszerű lépéssel megrendelheti a kiszemelt terméket.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás