Mexikó nemcsak a tengerparti nyaralásokról, hanem a nagyszerű italokról is híres. A Mezcal készítéséhez agavét használnak fel és az ital elkészítése mindig a szabad levegőn történik, természetes élesztők kíséretében. Az ital íze alapvetően vegetális, erősen érezhető benne a bors és a paprika, de mindezt a vanília teszi igazán kellemessé.
A forró chili egy nagyon meghökkentő és izgalmas ízvilágot képez, amit az emberek vagy nagyon szeretni, vagy utálni szoktak. A színe mindig kristálytiszta, önmagában is fogyasztható, valamint koktélokban szintén megtalálható. Egyedül arra kell figyelni, hogy a tökéletes zamathoz érdemes szobahőmérsékleten fogyasztani.
A Rey Campero Mezcal a vidék királyát jelenti, így biztosak lehetünk benne, hogy a helyiek nagyon is szeretni szokták. Nincs annál jobb, mint amikor a barátokkal egy közös beszélgetésre ülünk le és ilyen finom italokkal tudjuk feldobni a hangulatot. A sör és a pálinka kedvelői is kipróbálhatják, hogy belekóstoljanak az igazi mexikói különlegességekbe.